+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: Spell check from Tag Editor

 
  1. #1
    Senior Member Nadia D's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    745
    Rep Power
    535

    Default Spell check from Tag Editor

    Hello!
    Im having problems to run the spell-checker in Tag editor. It seems that tool is not available...
    Any clue to make it work?

    Thanks!

  2. #2
    Moderator reminder's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,276
    Rep Power
    1210

    Default Tag Editor

    Some time ago I had the same question. We are very familiar with tools we can use in Workbench with no problems but the same tools become useless in Tag Editor.

    As far as I know, you need to save the document in the target language and you can check spelling there.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    You have to go to Tools > PlugIn> SpellCheck, and select MS Word Spellchecker.

    Hope I helped.

  4. #4
    Contributing User
    Join Date
    May 2006
    Posts
    180
    Rep Power
    232

    Smile

    That is correct! Another tip: first in MS Word setup the target language as your default. Then open TagEditor and what has been recommended here.

  5. #5
    Senior Member Nadia D's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    745
    Rep Power
    535

    Default

    I tried to do so but my TagEditor freezes whenever I want to run the spell checker...

  6. #6
    Contributing User
    Join Date
    May 2006
    Posts
    180
    Rep Power
    232

    Cool

    TagEditor shuts down or just does not respond?
    I would reinstall Trados or use the Repair feature and try again.

  7. #7
    Senior Member Nadia D's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    745
    Rep Power
    535

    Default

    It shuts down...
    Thanks, Topnotch! I'll do that!

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default Re: Spell check from Tag Editor

    I have a similar problem but my Tag Editor does not contain a Spellcheck options in Tools > PlugIn (it is in blank) and Properties is disabled!

    What should I do?

    Please I need to make it work!

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •