+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: picture usage - Quark

 
  1. #1
    Contributing User marisa_dg's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    159
    Rep Power
    166

    Default picture usage - Quark

    I'm having another problem in Quark at the moment & was wondering whether anyone could help solve the problem I'm having.

    When I import images into a Quark document (either new or existing) & then go to Picture Usage, all the images say "Modified" even though I haven't changed anything. If I update them all, close the Usage window & then immediately open the Usage window again without doing anything else, the images are all "Modified" again! So that's my 1st problem.

    Any help anyone can give me would be greatly appreciated.

    Thanks.

  2. #2
    Forum User
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    57
    Rep Power
    139

    Default

    Iím no XPress maven so will leave the details to someone else, but what platform are you on, and what version of XPress are you using.

  3. #3
    Contributing User marisa_dg's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    159
    Rep Power
    166

    Default

    I'm a Mac user & I'm running OS 10.4.8. The Quark version I've got is 6.0.

    Thanks.

  4. #4
    Forum User
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    57
    Rep Power
    139

    Default

    I used to get this when I moved images accross a network and opended them up on different macs . It is important that the time on each Mac is the same.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1,148
    Rep Power
    525

    Default

    have you try to put all images and quark file on the same folder?

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •