+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: error message

 
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2009
    Age
    36
    Posts
    24
    Rep Power
    118

    Default error message

    Hola!, estaba controlando la traducción y cuando intnté abrir una unidad de traducción apareció este mensaje en translator Workbench " la marca de traducción falta o está dañada , ya intenté con "fix document" pero no se arregla .que puedo hacer?????
    Gracias!!!!!! <0} <0}

  2. #2
    Senior Member mem286's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Santa Fe, Argentina
    Posts
    1,302
    Rep Power
    2284

    Default Re: error message

    Hi!
    Te sugiero copiar (copy and paste) una marca anterior de otro segmento y pegarla en el segmento que te da error. Eso debería solucionar el problema. Me ha pasado y lo solucioné siempre así. Good luck!

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error!
    By MariaLaura in forum Other CAT Tools
    Replies: 1
    Last Post: 08-22-2009, 01:55 AM
  2. OLE/COM error
    By Nadia D in forum Other CAT Tools
    Replies: 5
    Last Post: 11-14-2008, 10:31 AM
  3. Yet another error message!
    By sarab in forum Trados
    Replies: 3
    Last Post: 04-10-2008, 10:46 AM
  4. Error message: "end of paragraph not found"
    By Nadia D in forum Trados
    Replies: 2
    Last Post: 04-03-2008, 11:25 AM
  5. Microsoft Windows error message
    By gregc12345 in forum General English to Spanish Translation
    Replies: 2
    Last Post: 12-20-2007, 01:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •